Tuesday, 21 December 2010

Heads finished


Faces and turbans are finally finished! It's so fun to se how they become visible for each piece. Wen I work for quite a time with each of them, I get in a weird way familiar with them. Almost like we were in family :-)

Ansikter og turbaner er endelig ferdig! Det er kjempemoro å se de vokse frem for hver bit. Når jeg jobber såpass lenge med hver person, så blir jeg på et merkelig vis "kjent" med de. Nesten som om vi er i familie ;.)


Next step is the clothing. I will also here need a lot of different colors for light and shadows. Here is almost 7 meters curing in zipper bags. I usually dye in containers, but thought I should give the bags a try. I'm not sure that I like the bags, but will see when they're finished.

Neste trinn er klærne. Også her vil jeg trenge mange nyanser for lys og skygge. Her er nesten 7 meter stoff i fargebad. 8 store (1/2- metere) og 14 små (fat quarters) poser. Jeg farger vanligvis i bokser, men tenkte at jeg skulle prøve plastposer med glidelås for å se hvordan det blir. Jeg vet ikke helt om jeg liker poser, men jeg får se når de er ferdig.


Photobucket

2 comments:

  1. Flotte ansikter!De er allerede så levende at en forventer å høre lyden av stemmer.

    ReplyDelete
  2. Very exciting....I can't wait to see where you go from here.

    Smiles,
    Kelly

    ReplyDelete